… naša rast

AKEM je družinsko podjetje, ki je 1993 nastalo v želji delovati na področju prodaje v kemijski dejavnosti. Sčasoma je prvotna dejavnost zamrla, ostalo pa je tisto, kar sta v podjetje prinesla dva univerzitetna diplomirana arhitekta, mož in žena, Boris Ahac, specialist za grafično oblikovanje, in Ksenija Ahac, modna oblikovalka.

Boris Ahac je kot partner vstopil v podjetje leta 1995 in je težišče delovanja takoj prevesil na področje grafičnega oblikovanja, priprave za tisk in organizacije tiska.

Ksenija Ahac, ki je svoje prve modne oblikovalske korake naredila v Almiri in dodobra izpilila svoj slog v Elanu, se je pridružila v letu 1999, zdaj pa pomeni osrednjo gonilno silo tako imenovane divizije tekstila”.

Z leti izkušenj in širjenjem kroga zunanjih sodelavcev v AKEMU danes ne poskrbimo le za to, da bo vaša podoba lična, ampak uredimo tudi primerna besedila za vaša promocijska besedila, za svoje partnerje si izmislimo tudi slogane, jim preskrbimo uredniške zasnove spletnih strani ali novinarsko uredimo razne publikacije, od manj zahtevnih prospektov do zapletenih publikacij in zbornikov.

AKEM je z leti postal zanesljiv partner vsem, ki v svojem delovanju tako ali drugače potrebujejo pomoč pri ustvarjanju svoje nove podobe ali pri osvežitvi dosedanje.