Tekstil

Obleka menda res naredi človeka, vendar nekdo mora narediti obleko. Mi si obleko tudi zamislimo. Specializirani smo za oblačila za šport, prosti čas, promocijske in delovne potrebe podjetij. Tako po naših idejah in željah naročnikov izdelamo celotne kolekcije ali posamezne serije izdelkov, kot so trenirke, različne majice, jakne iz softshella ali termovelurja, vetrovke, bunde, brezrokavnike, športne hlače in modne dodatke, kot so kape, šali, rokavice, odeje ter zaščitna delovna oblačila za znanega naročnika. Na izdelke lahko izvedemo različne logotipe ali napise s tiskom, kristalčki ali vezenjem.

V zadnjem desetletju se mnoga podjetja predstavljajo z zapletenejšimi ali preprostimi oblikami promocijskih oblačil. Med slednje spadajo tudi dotiskani izdelki, kot so na primer majice, kape in jakne priznanih blagovnih znamk (znamke Fruit of the Loom, Jerzees, Slazenger, Hannes), po katerih mnogi radi posegajo zaradi njihove kakovosti, opaznosti in ugodne cene celo pri večjih količinah.

Posebej ponosni smo na lastno kolekcijo Z. A. X. za šport in prosti čas. Namenjena je sodobni ženski, ki živi aktivno in upošteva načela zdravega življenja. Za gibanje in sproščanje v naravi ali doma lahko izbirate iz raznovrstne ponudbe trenirk, hlač, majic in jopic iz prijetnega elastičnega bombaža ali jaken iz tehničnega materiala softshell. Kolekcije so na voljo v trgovinah Alpina in Elan Begunje.

Našo tekstilno dejavnost delimo na naslednja področja:

  • oblikovanje
  • kolekcije
  • promocijska oblačila
  • delovna oblačila

Nekaj referenčnih tekstilnih izdelkov ali sklopov si oglejte s klikom na to povezavo.